بلاگ

دل نوشته ها و هرچیزی که نیاز به نوشتن داره

بلاگ

دل نوشته ها و هرچیزی که نیاز به نوشتن داره

ضرورت یادگیری زبان دوم

امکان برقراری ارتباط با مردمی از سرزمین های دیگر یکی از ارزوهای هر انسانی است که می خواهد جهان های فرهنگی جدید را تجربه کند. مهم ترین لازمه ی دستیابی به این تجربه اگاهی از زبان های رایج در دنیا می باشد که هر کدام زبان مادری و رسمی بخشی از مردم جهان هستند. در این میان زبان انگلیسی را می توان پرکاربرد ترین زبان بین المللی دانست که با تسلط بر آن می توان با بخش قابل توجهی از مردم کشورهای مختلف ارتباط برقرار کرد. در ایران نیز از دیرباز یادگیری زبان انگلیسی یکی از دغدغه های اصلی کسانی بوده است که می خواهند قصد مهاجرت دارند، پژوهشگر هستند و یا به واسطه ی شغل خود در ارتباط مستقیم با تجارت بین المللی قرار دارند. از این رو تعداد مراکز و آموزشگاه هایی که دوره های آموزش زبان انگلیسی را در سطوح مختلف ارائه می دهند در ایران بسیار زیاد است اما سایر زبان های بین المللی چه جایگاهی در این سبد آموزشی دارند؟

یادگیری زبان های رایج در دنیا

بدون شک انگلیسی تنها زبانی نیست که برای مهاجرت و یا سفر به هر کجای دنیا به ان نیاز داریم. بسیاری از کشورها تنها در صورت تسلط بر زبان رسمی خود ان کشور به شما اجازه ورود و اقامت می دهند همچنین در دهکده جهانی امروز لازم است که تا حدی بر تمام زبان های رایج و پرکاربرد تسلط داشته باشیم تا بتوانیم ارتباط خوب و مفید برقرار کنیم. آلمانی، فرانسوی، سوئدی، عربی، ترکی، چینی، ایتالیایی و اسپانیایی از جمله زبان های پرکاربرد در سرتاسر دنیا می باشند که یادگیری آن ها نیازمند برخورداری از یک برنامه ی اموزشی دقیق و حرفه ای می باشد. در ادامه به طور خلاصه به بررسی تعدادی از این زبان ها می پردازیم.

آموزش زبان آلمانی

زبان آلمانی را با بیش از 95 میلیون نفر استفاده کننده می توان پرکاربردترین زبان در اتحادیه اروپا دانست که زبان اول و یا یکی از زبان های رسمی در کشورهای آلمان، اتریش، سوئیس،لیختن‌اشتاین، لوگزامبورگ، شرق بلژیک، آلتو آدیجه، آلزاس، لورن و جنوب دانمارک می باشد.

یادگیری زبان آلمانی شامل چهار سطح است:

·         سطح مبتدی (A1): در این دوره دو کتاب Menschen A1.1&A2 تدریس می شود. در پایان این دوره زبان آموز می تواند مکالمات ساده روزمره، درک مطلب، نگارش و خواندن متون ساده را انجام دهد. پس از دریافت مدرک این سطح می توانید امور شخصی اولیه و روزمره را به زبان المانی انجام دهید.

·         سطح متوسط (A2): این سطح تکمیل کننده توانایی های سطحی مبتدی بوده و شامل تدریس دو کتاب Menschen A2.1 & A2.2  می باشد.

·         سطح نیمه پیشرفته (B1): این مرحله آغاز یادگیری پیشرفته است. شما برای اخذ پذیرش در یک دانشگاه المانی زبان باید حداقل مدرک سطح B1 را داشته باشید. در این سطح سه کتاب تدریس شده و شما پس از گذراندن این دوره می توانید مطالب پیچیده را درک کرده و مکالمه روان به زبان المانی انجام دهید.

·         سطح پیشرفته (B2-C1): سطوح B2 تا C1 به عنوان سطوح کاملا پیشرفته شناخته می شوند که امکان تسلط کامل بر زبان المانی را فراهم می کنند. برای تدریس این دوره از کتاب Sicher استفاده می کنند.

آموزش زبان ایتالیایی

آغاز یادگیری زبان ایتالیا همیشه با اشتیاق و تازگی همراه است چرا که این زبان یکی از زیباترین زبان های رایج بین المللی بوده و به دلیل تلفظ متفاوت کلمات، زبان اموزان را به خود جذب می کند. زبان ایتالیایی نسبتا آسان است. در صورتی که برنامه ای منظم و حرفه ای برای یادگیری آن داشته باشید می توانید در زمانی نه چندان طولانی به سطحی کاربردی مسلط شوید. متدهای مختلفی برای آموزش این زبان وجود دارند که رایج ترین  آن متد اسپرسو است. در اکثر آموزشگاه های زبان ایران زبان ایتالیایی با متد اسپرسو و با کتاب های این متد تدریس می شود. ایتالیایی یکی از شاخه های زبان لاتین است که شباهت زیادی با دیگر زبان های لاتین مانند رومانیایی، اسپانیایی و پرتغالی دارد.

در متد اسپرسو یادگیری زبان ایتالیایی از سه دوره مقدماتی (primario)، متوسط(  Intermedio) و پیشرفته( avanzato) تشکیل می شود. درجات تسلط بر آن نیز مانند زبان آلمانی دارای سطوح A، B و C است. معروف ترین آزمون بین المللی زبان ایتالیایی آزمون CILS است. این آزمون توسط دانشگاه سیه نا در کشور ایتالیا برگزار شده و دارای سطوح مختلف A1 تا C2 می باشد.

آموزش زبان ترکی استانبولی

در مجموعه ی زبان شناسی به تمام زبان های ترکی، زبان های اغوز گفته می شود که شاخه های متعددی را در بر می گیرد. زبان ترکی راج در کشور ترکیه با نام ترکی استانبولی شناخته می شود و از سه قسمت ترکی قدیمی، ترکی میانه و ترکی جدید تشکیل شده است. در دوره عثمانی کلمات زیادی از زبان های عربی و فارسی وارد زبان ترکی شد که به ترکی عثمانی شهرت یافت. وجود تشابهات بسیار میان زبان ترکی استانبولی با کلمات فارسی، یادگیری این زبان را برای فارسی زبانان آسان نموده است. الفبای زبان ترکی از 29 حرف تشکیل شده که تنها 8 حرف ان صدادار هستند.

آزمون تومر ، شناخته شده ترین آزمون بین المللی زبان ترکی می باشد که اخذ مدرک ان برای کسانی که می خواهند در ترکیه تحصیل یا کار کنند ضروری است. آزمون TOMER توسط Uzaktan Türkce Sinavi برگزار شده و زیر نظر مستقیم دانشگاه انکارا می باشد.

آموزش زبان فرانسوی

بسیاری از مردم جهان تمایل دارند که زبان فرانسوی را به عنوان زیباترین زبان رایج در دنیا یاد بگیرند. چرا که بخش قابل توجهی از ادبیات کلاسیک و مدرن به ادبیات فرانسه تعلق دارد. فرانسوی زبان رسمی بیش از 29 کشور جهان است و یکی از زبان های رسمی تمام دفاتر سازمان ملل می باشد. در ایران نیز افزایش متقاضیان مهاجرت به کشور فرانسه و کبک، ایالت فرانسوی زبان کشور کانادا، موجب افزایش دوره های آموزش زبان فرانسوی با اخرین متد شده است.

زبان فرانسه آزمون های معتبر و بین المللی بسیاری دارد که اصلی ترین موارد آن عبارتند از:

آزمون DELF/DALF: در صورت شرکت در این آزمون و کسب نمره لازم می توانید مدرک DELF/DALF  را دریافت نمایید که نشان دهنده تسلط متوسط شما بر چهار مهارت اصلی خواندن، نوشتن، مکالمه و درک شنیداری است.

آزمون TCF: این آزمون ویژه ی کسانی است که افراد بومی کشور فرانسه نیستند و مهاجر به حساب می آیند. در صورتی که تمایل به تحصیل در یکی از دانشگاه های فرانسه و یا کار در یک شرکت فرانسوی را دارید باید توسط این آزمون تعیین سطح شوید.

آزمون TEF: این آزمون سطح آشنایی افراد غیر فرانسوی با زبان فرانسه را می سنجد. اخذ مدرک آزمون TEF برای تحصیل در دانشگاه های فرانسه لازم است و در صورتی که قصد مهاجرت به مناطق فرانسوی زبان در کشور کانادا را دارید باید مدرک این آزمون را ارائه دهید.

فروش فن کوئل و روفتاپ پکیج

صنعت را می توان نیروی پیشران جامعه دانست و تجهیزات صنعتی اجزای اصلی این نیروی قدرتمند هستند. پیشرفت تکنولوژی و امکان بهره مندی از هوش مصنوعی موجب توسعه تجهیزات صنعتی در بخش های مختلف تولیدی، پالایشگاهی، مصارف خانگی، مصارف کشاورزی و غیره گردیده است. آشنایی با تجهیزات صنعتی پیشرفته و استفاده از ان ها در بخش های صنعتی و غیر صنعتی می تواند منجر به بهبود کیفیت محصول نهایی و ارتقاء سطح زندگی گردد. در ادامه به معرفی تعدادی از تجهیزات صنعتی می پردازیم که در حوزه های مختلف کاربرد دارند.

 

فن کوئل چیست؟ عملکرد و انواع آن

فن کوئل ها از جمله تجهیزات سرمایشی و گرمایشی هستند که با هدف تهویه مطبوع در ادارات، واحدهای آموزشی و یا منازل مسکونی به کار گرفته می شوند. فن کوئل ها دستگاه های نسبتا ساده ای هستند که ساختمان آن ها از تعدادی کوئل (ترکیبی از لوله های خم خورده) و فن تشکیل شده است. قطعات اصلی این دستگاه، کوئل، شیر هواگیری، فندک، کلید سلکتوری و فیلتر هوا می باشد.

قیمت فن کوئل سقفی تو کار مدیا

سیستم سرمایشی در فن کوئل به این صورت است که آب سرد وارد کوئل شده و موجب سرد شدن لوله های مسی و پره های آلومینیمی درون آن می شود در همین زمان چرخش فن باعث برخورد هوا با این سطوح شده و هوای خنک را منتقل می نماید. در سیستم گرمایشی نیز ورود آب گرم دورن کوئل موجب افزایش دمای سطوح مسی و پره های آلومینیومی شده و به طور مجدد فعالیت فن باعت برخورد هوا با این سطوج داغ و تولید هوای گرم می گردد. ورود جریان آب سرد و گرم به درون کوئل از طریق یک شیر برقی (سوپاپ سونوئیدی) انجام می شود.

برای تهویه مطبوع هوا در فضاهای بزرگ چندین فن کوئل نصب نموده و تمام ان ها را از طریق لوله کشی آب سرد و گرم به یک سیستم مرکزی چیلر به عنوان منبع سرد کننده و یک پکیج به عنوان منبع گرم کننده متصل می نمایند به این ترتیب دمای هر فن کوئل به طور جداگانه قابل تنظیم خواهد بود.

انواع فن کوئل

فن کوئل ها بر اساس نوع کارایی، محل نصب و شکل ظاهری به انواع مختلفی تقسیم می شوند. به طور کلی انواع فن کوئل عبارتند از:

·         فن کوئل دیواری: این نوع فن کوئل که ظاهری مشابه اسپلیت های دیواری دارد رایج ترین نوع فن کوئل در ساختمان ها می باشد.

·         فن کوئل کاستی: این نوع فن کوئل این قابلیت را دارد که اجزای اصلی آن درون سقف کاذب قرار گیرد و دارای دو مدل دو لوله و چهار لوله می باشد.

·         فن کوئل زمینی: این نوع به طور ایستاده در فضاهای مختلف قرار می گیرد و در مدل های جدید دارای ترموستات و عملکرد اتوماتیک می باشد.

·         فن کوئل دیواری: این نوع به سه مدل فن کوئل سقفی توکار، روکار و مدل ایستاده تقسیم می شود. فن کوئل سقفی توکار داخل سقف تعبیه شده و دارای یک دریچه بزرگ بوده که پرتاب هوای سرد و گرم از آنجا صورت می گیرد. مدل روکار بر روی سقف کاذب نصب شده و مدل روکار ایستاده نیز مشابه اسپیلت های ایستاده می باشد.  

 

سیستم روفتاپ پکیج چیست؟

روفتاپ پکیح نوعی از تجهیزات تهویه مطبوع است که می توان ان را ترکیبی از هواساز و چیلر در غالب یک مجموعه یکپارچه دانست. از روفتاپ پکیج با هدف سرمایش، گرمایش، تنظیم رطوبت و فیلتراسیون هوا استفاده می شود. اجزای اصلی یک روفتاپ پکیج را چیلر هوا خنک، کویل آب گرم، کویل حاوی مبرد، فیلتر و تجهیزات رطوبت زنی و فن تشکیل می دهند. یک روفتاپ پکیج دارای سه کانال هوای رفت، هوای برگشت و هوای تازه می باشد. در صورتی که بخواهیم یک سیستم تهویه مطبوع مرکزی برای مجموعه هایی با سالن های بزرگ راه اندازی نماییم، روفتاپ پکیج می تواند بهترین گزینه باشد که عمل سرمایش و گرمایش را با کیفیت مطلوب انجام می دهد.

خرید سیستم روفتاپ پکیج

در سیستم سرمایشی روفتاپ پکیج، چیلر تراکمی هوا خنک شروع به فعالیت کرده و مبرد را به اواپراتور (کوئل حاوی مبرد) منتقل می نماید سپس فن شروع به چرخش می کند و با عبور هوا از اطراف کوئل، کاهش دما یافته و موجب تولید هوای سرد می گردد. در سیستم گرمایشی نیز ابتدا آب گرم از یک منبع گرما مانند موتورخانه یا پکیج دیواری وارد کوئل آب گرم شده و فن با چرخش خود و عبور هوا از آن گرما تولید می نماید.

محل نصب روفتاپ پکیج همان طور که از اسم آن نیز مشخص است غالبا بر روی پشت بام ساختمان ها می باشد و دارای سه دریچه هوای برگشتی از ساختمان، دریچه ورود هوای تازه و دریچه هوای مطبوع خروجی از دستگاه به درون ساختمان می باشد. در این سیستم هوای برگشتی و سیرکوله شده در ساختمان با هوای تازه ترکیب شده و پس از سرد یا گرم شدن و عبور از فیلترهای دستگاه به طور مجدد از طریق دریچه خروجی روفتاپ پکیج وارد کانال های منتهی به فضاهای مختلف ساختمان می شود.

هیت پمپ چیست و چه کاربردی دارد؟

هیت پمپ یا پمپ حرارتی از جمله تجهیزات صنعتی است که می تواند بر اساس یک سیکل تبریدی، حرارت را به نقاط مشخصی منتقل کند. با استفاده از یک هیت پمپ می توان آب سرد یا آب گرم و هوای سرد یا هوای گرم را از طریق یک دستگاه برودتی تولید نمود. سیستم پمپ حرارتی در شرایطی مقرون به صرفه است که قیمت برق ارزان تر از سوخت های فسیلی باشد. اصول پایه مکانیزم یک پمپ حرارتی بر اساس انقباض و انبساط یک مبرد سیال می باشد. هر هیت پمپ از چهار قسمت اصلی اواپراتور، کمپرسور، کندانسور و شیر انبساط تشکیل شده است. در یک پمپ حرارتی دو بخش اواپراتور و کندانسور به طور متناوب نقش یکدیگر را برعهده گرفته و به اقتضای فصل، تولید سرما یا گرما می نمایند. یک نوع خاصیت فیزیکی مبنای عملکرد هیت پمپ را شکل می دهد و آن این است که افزایش فشار موجب افزایش نقطه جوش یک مبرد سیال می گردد. با کاهش دما سیال مبرد به حالت بخار در می آید در حالی که افزایش فشار موجب افزایش نقطه جوش آن می شود.

 

انواع هیت پمپ

هیت پمپ بر اساس نوع عملکرد و اجزای تشکیل دهنده انواع مختلفی دارد که عبارتند از:

·         هیت پمپ مکانیکی

·         پمپ حرارتی موتور گازی

·         پمپ حرارتی جذبی با مبرد سیال

·         پمپ حرارتی جذبی با مبرد جامد

·         پمپ حرارتی کربن دی اکسید

·         پمپ حرارتی هیبریدی

·         پمپ حرارتی Thermoacoustic

 

فلومتر چیست؟

دبی سنج یا فلومتر از جمله تجهیزات صنعتی پرکاربرد است که برای اندازه گیری و کنترل جریان سیال در تاسیسات صنعتی و پالایشگاهی مورد استفاده قرار می گیرد. امروزه متخصصان، اندازه گیری فلو یا جریان سیال را از جمله مهم ترین پارامترهای اندازه گیری در بخش های مختلف یک عملکرد صنعتی می دانند که گاها نقش حیاتی برای تداوم ان دارد. در گذشته برای اندازه گیری جریان سیال نیاز به اندازه گیری دانسیته مواد بود که معمولا خطا به همراه داشت. استفاده از فلومترهای جرمی پیشرفته این مشکل را مرتفع ساخته و اندازه گیری را با دقت بالا به انجام می رساند.

انواع فلومتر

انتخاب فلومتر مناسب بر اساس نوع نیاز، میزان دقت، سازگاری عملکرد با شرایط پروژه و ... از جمله مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد. انواع فلومتر بر اساس ساختمان و نوع عملکرد عبارتند از:

·         فلومتر الکترومغناطیسی: عملکرد این مدل بر مبنای تغییرات شار مغناطیسی در اثر سرعت سیال جاری می باشد.

·         فلومتر جرمی: نسبت مواد عبوری به زمان را اندازه می گیرد.

·         فلومتر مایعات: میزان آب عبوری از لوله در بازه زمانی را اندازه می گیرد.

·         فلومتر بخار: دارای چهار مدل وریفیس پلیت فلومتر، توربین فلومتر، ورتکس فلومتر و التراسونیک فلومتر است.

·         فلومتر حرارتی جرمی:  این مدل از یک سنسور دبی و بدنه تشکیل شده و بخش مشخصی از دبی گازی عبورکرده از بدنه دبی سنج را محاسبه می نماید.

·         فلومتر صنایع غذایی: این فلومتر نیز از انواع فلومتر جرمی بوده و مقدار ماده عبوری را نسبت به زمان محاسبه می کند.